top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Következő állomás: Angyalföld

A Vasas SC-hez utazunk a K&H Liga 21-ik fordulójában

Kozármisleny KA - Vasas SC - 2023.11.11. - Fotó: Csobán Róbert

A kilencedik helyen álló fővárosi egyesület a szezonban eddig szépen helytáll az NBI-ben. A tavalyi szezonban előttünk nyerték meg az NBI/B-s bajnokságot, így ők is újoncként vették fel a küzdelmet a legmagasabb szintű pontvadászatban. Eddig hat győzelem mellett két döntetlen, és tizenhárom vereség a mérlegük Konkoly Csaba tanítványainak. Ebből az egyik döntetlen pont ellenünk született meg, hiszen a két gárda az őszi fordulóban 21-21-es eredménnyel zárt a hatvan percnyi küzdelem után. Szilovics Fanniék tehát eddig magabiztosan őrzik a tavaly kivívott NBI-es tagságot, de eredményeiket megnézve az is látszik, hogy nem lehetetlen őket kibillenteni az egyensúlyból. Ez lesz tehát a mi lányaink feladata, ha pontot, pontokat akarunk szerezni a Sterbinszky Amália sportcsarnokban szombat délután. 

Nekünk ehhez a mérkőzéshez is úgy kell hozzáállni, hogy veszítenivalónk már nincsen, így teher nélkül játszhatjuk a saját játékunkat. A legfontosabb, mint ahogyan eddig mindig, a védelem, és annak keménysége lesz. Ha az eddig 122 találatot termelő Szilovics Fannit és a köré szerveződő Vasas támadásokat meg tudjuk állítani, akkor lehet esélyünk egy kiélezett, szoros mérkőzésre, csakúgy mint a hazai összecsapáson! 

Reméljük, hogy szurkolóink, akik eddig is mindig elkísértek minket mindenhova, ezúttal is lányaink segítségére lesznek a lelátóról, nagyszerű hangulatot teremtve ezzel a csapatoknak! 


Imrei Réka ismeri legjobban a Vasas gárdáját, őt kérdeztük, mire lesz szükségünk egy jó mérkőzéshez: 

"A múlt heti győzelmünket követően az egész csapatban megvan a lendület és a hit. Mindenképpen összeszedett támadójátékra, és feszes védekezésre lesz szükségünk. Ismerjük a Vasas lendületes gyors játékát, így egy jó tempójú, kiélezett mérkőzésre számítok. Bízom a csapatban, hogy együtt tudunk extrát mutatni és pontokat elhozni. Szeretnénk irányítani a mérkőzést és kiszolgálni a szurkolókat!"

Vasas SC - Kozármisleny KA K&H Liga - Női NBI - 21. Forduló

2024.05.04. 18:00  

Sterbinszky Amália Kézilabdacsarnok - Budapest, Fáy utca 58. 

Játékvezetők: Dáné Rita, Marton Zsófia 


Hajrá Misleny! 



113 views
bottom of page