top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Saját nevelésű játékos a felnőttek között

Klubunk kiemelt célja, hogy az általunk nevelt sportolók a felnőtt csapatunkat erősítsék hosszú távon

Kovács Tamás - Bernhardt Panna

Bernhardt Panna munkájával, szorgalmával és mutatott teljesítményével kiérdemelte, hogy NBI-es csapatunkkal készüljön, valamint azt is, hogy meglegyen az esélye a felnőtt meccskeretbe bekerülni a továbbiakban. A 2007-es születésű balátlövőnk az U17-es csapat oszlopos tagja, amivel párhuzamosan már az U19-es gárdában is letette névjegyét, hiszen 15 mérkőzés alatt 78 alkalommal mattolta az ellenfelek védelmét, míg saját korosztályában 20 mérkőzés alatt 111 találatot ért el.


Kovács Tamás, SE Elnök: Egyesületünk kiemelt célja továbbra is a saját utánpótlás játékosaink megfelelő menedzselése. Ez egy egészen nehéz feladat mind a vezetőség, mind az edzők részéről, hiszen a fiatal játékosok beépítése egy felnőtt csapatba soha nem egyszerű feladat.  Első körben mi az arra érdemes fiataloknak a lehetőséget adjuk meg, hogy megmutassák magukat a felnőttek edzésein, adott esetben egy-egy mérkőzésen.  Amennyiben ezeken jól teljesítenek, úgy lehet egyet előrelépni. Örömmel jelentem be, hogy ismét egy fiatal tehetségnek adunk bizonyítási lehetőséget. Bernhardt Panna jelenleg még serdülő korú, de kiemelkedő szorgalmával, hozzáállásával és elsősorban az utánpótlás bajnokságokban nyújtott teljesítményével kiérdemelte ezt a lehetőséget! Panna nemcsak az U17 I. osztályban, hanem az U19 I. osztályban is kiemelkedően teljesít. Sok sikert kívánok Pannának a felnőttek között és már most szeretném jelezni, hogy nem ő az egyetlen, aki ilyen szerepet kap a közeljövőben! 

Gratulálunk Panna! Sok sikert kívánunk a felnőttek között is! 


Hajrá Misleny!


Ha pedig kíváncsi vagy, hogy Panna keretbe kerül-e már szerdán, a Győri Audi ETO KC ellen, vedd meg a jegyed az alábbi linken már most!





408 views
bottom of page