top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Beléptetési információk a Győri Audi ETO KC ellen

Ahogyan azt bizonyára mindenki tudja, csapatunk Győr elleni mérkőzését a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezzük meg, így a szokásoktól eltérő beléptetés, valamint rend vár ránk, ezért összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, egyúttal kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen!

Szurkolói tájékoztató

Kapunyitás: 16:30! 


A hazai szurkolók beléptetése a déli bejáraton (1. ábra, a képen piros színnel megjelölve) zajlik. Azon belül is kérjük, hogy két sorba rendeződjetek. 


A bal oldali sorba azon szurkolók álljanak, akik a helyszínen kívánják megváltani a jegyet. Újdonság, hogy a készpénzen kívül immáron bankkártyával is tudtok fizetni!


A jobb oldali sorba kérjük azon nézőket, akik elővételben (online és személyesen) már megvették a belépőjegyeket, illetve szezonbérlettel rendelkeznek! Kérünk titeket, hogy a minél gyorsabb bejutást segítendő, készítsétek elő a kinyomtatott, avagy a telefon képernyőjén bemutatható jegyeket, illetve azok QR-kódjait! Kollégáink igyekeznek gyorsan, pontosan dolgozni, leolvasni a belépőiteket! 

Türelmeteket és segítőkészségeteket előre is köszönjük!


KIOSZTOTT ÜLÉSREND NINCS!

A NÉZŐTÉRI HELYEK ELFOGLALÁSA ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK! 


1. ábra

A vendég szurkolókat kérjük, hogy az északi bejáraton keresztül lépjenek be a létesítménybe, ahol külön szektor, valamint külön büfé várja őket! (2. ábra) A vendég szurkolókat is kérjük, hogy a gyors bejutás érdekében készítsék elő online megváltott belépőjegyeket!

A helyszínen a vendégszurkolók CSAK KÉSZPÉNZZEL tudják megváltani a belépőjegyeket! 


2. ábra

A VIP, illetve Tiszteletjeggyel rendelkezők, valamint saját sportolóink számára a beléptetés a keleti oldalon történik. (3. ábra) Itt is kérünk mindenkit, hogy készítse elő VIP, avagy Tiszteletjegy bérletét, valamint tagsági kártyáját a leolvasáshoz, hogy a belépés könnyen, gyorsan és zökkenőmentesen történhessen meg.


3. ábra


A sportrendezvény területén az általános pályarendszabályok érvényesek, melyeket megtalálsz az alábbi linken: https://www.mislenykezi.hu/jegyek 


Amennyiben még nem vetted meg a jegyed, azt az alábbi linken teheted meg! Kozármisleny KA - Győri Audi ETO KC 2024.03.27. Szerda, 18:00 PÉCS - LAUBER DEZSŐ VÁROSI SPORTCSARNOK


Jó szórakozást! Jó szurkolást!


Hajrá Misleny! 


#NBI#tippmix 

367 views

Comments


bottom of page