top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Az első érkezőnk

Saját nevelésű játékosunk, Bánfai Kíra nyolc év után tér haza

Bánfai Kíra

Fiatal kora ellenére már most komoly rutinnal rendelkezik, hiszen nemzetközi szinten is bemutatkozhatott korábban: a Fradi színeiben a Bajnokok Ligája légkörébe is belekóstolhatott, de az MTK, a DVSC, valamint a Vác csapataival az EHF-Kupa szereplés is megadatott neki, emellett pedig a korosztályos Magyar Válogatottakban is pályára léphetett. 


Kíra nálunk, Kozármislenyben ismerkedett meg a kézilabdával és érte el első sikereit. Itt figyeltek fel rá a ferencvárosi akadémia vezetői, akiknek hívását el si fogadta. A Fradinál vált felnőtt játékossá. Innen került az MTK-Budapesthez, majd a DVSC-hez kölcsönbe, ahonnan újra az MTK-hoz került. Innen igazolt jelenlegi egyesületéhez, a Praktiker-Vác gárdájához. 

A jövő szezontól pedig újra minket fog erősíteni a balkezes szélső, akivel 1+1 éves szerződést írtunk alá!

 

Isten hozott újra Kozármislenyben Kíra! 


Miért választottad a misleny ajánlatát? 

B.K.: Igazság szerint volt több megkeresésem is, de mindig is közel állt a szívemhez a nevelő klubom. Nagyon tetszett a koncepció, amit felvázoltak és nagy szerepet játszott a döntésemben a családom közelsége is.

Mit vársz a következő szezontól? 

B.K.: Pozitívan tekintek a következő szezonra. Bízom a csapat jó szereplésébe és abban, hogy ezzel a teljesítménnyel kiharcolhatjuk az élvonalba való visszajutást. 

Mik a céljaid a csapattal, illetve egyénileg? 

B.K.: Szeretnék minèl több játékpercet kiharcolni, ezt egy jó kiegyensúlyozott teljesítménnyel meghálálni és segíteni a csapatnak a közös céljainak elérése érdekében.

Kívánjuk, hogy minden célod teljesüljön! 


Kíra eddigi csapatai:

Kozármisleny SE, FTC-Rail Cargo Hungaria, MTK Budapest, DVSC-Schaeffler, MTK Budapest, Praktiker-Vác


Hajrá Misleny! 

1,264 views

Comments


bottom of page