top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Szívmelengető győzelem után ismét hazai pályán

A Pénzügyőr SE érkezik szombaton Kozármislenybe

Felfelé ível Gyulay László csapatának teljesítménye, hiszen a bajnokság első három fordulójában volt már minden - vereség, döntetlen és a legutóbbi mérkőzésen győzelem is. A csapat kezdi megtalálni saját arcát, így mind a védekező, mind a támadójáték egyre eredményesebb. A vasárnapi győzelem hitet és önbizalmat kell, hogy adjon a lányoknak az előttük álló feladathoz. Ez pedig nem más, mint szombaton legyőzni a Pénzügyőr SE csapatát. Ellenfelünknek az első három fordulóban nem sikerült győzelmet elérni, így jelenleg 15. helyen áll nulla ponttal, de azt mindenképpen hozzá kell tennünk, hogy mindhárom vereségét idegenben szenvedte el, hiszen saját sportcsarnokuk felújítás alatt áll, így nincsenek egyszerű helyzetben. Algyőn nyolc találattal maradtak alul, Komáromban négy találat jelentette a különbséget, míg a Szombathelyi vendégjáték során hat találattal bizonyultak jobbnak náluk a hazaiak. Nem téveszthetnek meg minket ezek az eredmények! Nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy a Pénzügyőr volt az egyik csapat, amely a tavalyi szezon során győzelemmel távozhatott otthonunkból. Scheffer Zsanettéknak azonban nem lehet más a céljuk, mint begyűjteni az újabb két pontot, és tapadni a mezőny első feléhez. Ehhez továbbra is tartani kell a határozott védekezést, és fegyelmezetten végigvinni a támadásokat.

A mindig mosolygós Kuti Betti nyáron érkezett csapatunkhoz. Őt kérdeztük a Pénzügyőr elleni mérkőzés előtt.

A csapat teljesítményével a te teljesítményed is folyamatosan javul. A Komárom ellen a végjátékban fontos gólokat szereztél, és a védelemből is kivetted a részed. Mondhatjuk azt, hogy Kuti Betti megérkezett Kozármislenybe?

A nyár során egy kellemetlen betegséggel kellett megküzdenem, ami értékes heteket vett el a felkészülésemből, és bevallom, emiatt komoly lemaradást éreztem magamon a többiekhez képest. A szezon kezdetére azonban sikerült felzárkóznom, és már képes vagyok azt a teljesítményt nyújtani, amit magamtól is elvárok! Nagyon boldog vagyok, hogy a végjátékban tudtam segíteni a csapatomat, de a siker közös érdem! A továbbiakban is igyekszem majd minden pályán töltött percet megbecsülni, és élni a lehetőséggel!

Gondolom most sok a vidám arc az öltözőben, jó a hangulat az edzéseken?

Az első két meccsünkön is csak nüanszokon múlott a két pont, a Komárom ellen viszont beérett a sok munka, és átszakadt egy gát. A győzelem óriási lendületet adott a csapatnak, és ebből tovább építkezve nagy elánnal készülünk a hétvégi ellenfelünkre, hogy hazai közönség előtt megszerezzük az újabb két pontot!

Sérülések tekintetében továbbra is változatlan a helyzet: sajnos továbbra sem számíthatunk Leitner Dorina játékára.

Kozármisleny KA - Pénzügyőr SE 2022.09.24. 18:00 Kozármisleny, Városi Sportcsarnok Játékvezetők: Barna Viktor, Kovács Bence

Jegyárak: Felnőtt 1200 Ft/fő Diák, nyugdíjas 600 Ft/fő 14 év alatt a belépés ingyenes

A forduló további párosításai:

DVSC Schaeffler - Eszterházy SC Vasas SC - OXXO Energy Orosházi NKC Gárdony-Pázmánd NKK - Komáromi VSE Tempo KSE - Szombathelyi KKA PEAC - Levendula Hotel Algyő Ferencvárosi TC U19 - Kispest NKK Kecskeméti NKSE - Szent István SE


Nézze meg beharangozó videónkat is!5 views

Comments


bottom of page