top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Megyei rangadóval folytatódik a bajnokság

Más célokkal, de mindkét csapat a győzelemre hajt

Pár évvel ezelőtt kezdődött egy szoros együttműködés a két klub között, amelynek lényege a szabad játékos áramlás, és a klubok sajátos előnyeinek közös kihasználása volt.

Annak ellenére, hogy mindkét csapat ugyanabban az osztályban szerepel jól működik a kapcsolat.

A PEAC idén a bent maradást tűzte ki célul, ami gyakorlatilag már most teljesítve van, míg mi az élmezőnyben szeretnénk végezni.

Ehhez azonban hétről-hétre nyerni kell a meccseket, ez viszont nem egyszerű feladat, mert a februári betegség hullám után, most egy peches sérülés hullám érte el a csapatot. Korábban Polics hagyott ki közel két hónapot, míg Halász egy kisebb műtéti beavatkozás miatt volt kénytelen három hónapot kihagyni. Rá nemsokára már számíthat a csapat. Kell is a rutinja, hiszen fiatal poszt társa, Bréda Luca múlt szombaton szenvedett súlyos térdsérülést. Korábban egy szerencsétlen mozdulat miatt elvesztettük Köpösdi Zsófit is, akit Lucához hasonlóan hamarosan megműtenek. A Szombathely elleni rangadó sem múlt el nyomtalanul. Scheffer az ujját törte, míg Lengyel egy komoly hasfal sérülést szedett össze. Ilyen előjelek után nyugodtan mondhatjuk, hogy a céljaink eléréséhez “minden héten háború” lesz, hogy a klasszikus filmet idézzük.

Nem kecsegtető a helyzet, de senki ne gondolja azt, hogy a csapat most nekiállt siránkozni! Ez a helyzet még jobban összezárta a csapatot. A lányok elszántabbak mint valaha, és talán most érezhető leginkább egyesületünk egyik jelszava: “… egymásért és Mislenyért…”!

Biztosak vagyunk benne, hogy a hétközi derbin is egy igen motivált, elszánt csapatot fogunk látni, így arra kérjük szurkolóinkat, hogy minél nagyobb létszámban jöjjenek ki a PEAC elleni meccsre! Ellenfelünk idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját, és ezzel a megyei rangadóval is szeretnének erről megemlékezni.


2023.03.23. csütörtök 18 óra, Pécs Lauber Dezső Sportcsarnok

PEAC - Kozármisleny KA

NBI/B - 22. Forduló Játékvezetők: Gál László, Ludvig Benedek


A mérkőzés megtekintése ingyenes

Kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzésre való belépéshez használják a vendég bejáratot, amely a sportcsarnok északi oldalán található (régi tej üzem felől), valamint aki teheti, jöjjön kékben!

A szervezők tájékoztatása szerint az északi oldalon is üzemelni fog a büfé!

Sérülés mentes, jó meccset kívánunk a csapatoknak! Bízunk benne, hogy jó propagandája lesz ez a baranyai női kézilabdának!

262 views
bottom of page