top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Ismét hazai pályán

A tizedik helyezett Alba Fehérvár KC-t fogadjuk szombaton a K&H Liga 20. fordulójában

Kozármisleny KA - NEKA - Fotó: Csobán Róbert

Ellenfelünk lassan lendült bele a szezonba. Az első hat meccsükön öt vereséget szenvedtek el és egy döntetlent gyűjtöttek be, majd a hetediken szerezték meg az első győzelmüket. Az elsőt pont ellenünk sikerült megszerezniük hazai pályájukon. Az azóta eltelt fordulókban még négy győzelemnek örülhettek, illetve egy újabb döntetlent sikerült bezsebelniük, összesen tehát 12 bajnoki egység áll Horváth Roland csapatának neve mellett a tabellán, amivel pillanatnyilag a tizedik helyen vannak, egy-egy ponttal a Kisvárda, valamint a NEKA előtt és két egységgel lemaradva a Vasas mögött. Fontos mérkőzés lesz ez tehát nekik, hiszen igen szoros a versenyfutás a csapatok között. Afentaler Sáráék nem vehetik tehát félvállról a holnapi összecsapást! 

Mint ahogy mi sem! Hiába tudjuk, hogy mi lesz a sorsunk a szezon végén, a sport “törvényei” nem engedik meg, hogy bármelyik mérkőzést is feladjuk.

Ha az FTC ellen mutatott játékot tudjuk folytatni, illetve az ott látott jó periódusokat átültetni valaódi hazai pályánk parkettájára és kitolni időben, akkor igenis törhetünk borsot ellenfelünk orra alá. Ahogyan már fent említettük, van miért törlesztenünk, hiszen az őszi fordulóban, Fehérváron belefutottunk a késbe. Fiatal ellenfelünket a hazai pályánkon tapasztalható nagyszerű hangulat is megzavarhatja, azonban ehhez szükségünk van rátok, szurkolókra is! Reméljük, hogy ismét megtelik a kozármislenyi sportcsarnok, hogy együtt buzdítsuk csapatunkat, hiszen tudjuk, hogy ez a szezon nekünk továbbra is ajándék. Úgy is kell megélnünk minden pillanatát! Teremtsünk tehát ismét nagyszerű hangulatot ezzel támogatva csapatunkat! 


Csapatkapitányunkat, Pusztai Petrát kérdeztük mennyi várja a csapat, hogy újra saját otthonában lépjen pályára:

Nagyon várjuk már, hogy újra a saját csarnokunkban léphessünk pályára, hiszen legutóbb február végén játszottunk a megszokott hazai környezetünkben. Ettől függetlenül a szurkolóink remek hangulatot teremtettek minden mérkőzésünkön, legfőképpen az ETO es a Fradi ellen, ahol valóban kiemelkedő létszámmal és szurkolással játszhattunk két nagyon jó mérkőzést. Bízom benne, ez a hétvégén is hasonlóképpen lesz és újra jó hangulattal töltjük meg a kozármislenyi sportcsarnokot.

Kozármisleny KA - Alba Fehérvár KC 2024.04.27. Szombat, 18:00 Városi Sportcsarnok - Kozármisleny  

Játékvezetők: Bócz László, Wiedemann Viktor


Ha még nem vetted meg a jegyed, a linkre kattintva teheted meg: 




Hajrá Misleny! #csakamisleny

102 views
bottom of page