top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Indul a jegyértékesítés

Megkezdjük a Győri Audi ETO KC elleni jegyek elővételi értékesítését online, illetve hagyományos formában is

Ahogy azt már korábban is kommunikálta klubunk, szeretnénk ha minél többen élhetnék át, milyen egy világsztároktól hemzsegő csapatot a helyszínen megtekinteni, így a Győri Audi ETO KC elleni mérkőzést a pécsi Lauber Dezső városi sportcsarnokban rendezzük meg, 2024.03.27-én, szerdán, 18 órai kezdettel. 


Kérünk mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van rá, váltsa meg belépőjegyét előre, csökkentve ezzel a bejutási időt, és a torlódást a mérkőzés napján.


Hol lehet a jegyeket megvenni? 


  1. Online a https://kozarmislenyka.mytix.hu/ weboldalon válthatóak meg a jegyek.Kérünk titeket, hogy figyeljetek arra, hogy “Hazai”, avagy “Vendég” szektorba vesztek jegyet! A mérkőzés előtt, illetve ideje alatt már nem lesz lehetőség szektort váltani!  Az így megváltott jegyeket kinyomtatni sem kell! Elég, ha telefonod képernyőjén bemutatod majd a beléptetésnél az e-mail-ben kapott belépőt, illetve az abban megkapott QR kódot leolvastatod kollégáinkkal a belépésnél.  

  2. Személyesen pedig a kozármislenyi Városi Sportcsarnok (7761 Kozármisleny, Alkotmány tér 53.)  büféjében tudsz jegyet váltani, kizárólag nyitvatartási időben (15:00 - 20:00, Hétfő - Péntek) készpénz ellenében! 


Tegyük együtt kézilabda ünneppé március 27-ét! Gyertek, és szurkoljatok ti is lányainknak a világsztárok ellen! 


Hajrá Misleny! 
713 views

Comments


bottom of page