top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Beléptetési információk - FTC-Rail Cargo Hungaria

Az FTC elleni mérkőzést a Lauber Dezső Sportcsarnokban rendezzük meg.

A tumultus elkerülésének érdekében kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a helyszínre!

Az online megváltott jegyeket kinyomtatni nem szükséges. Elég a telefon képernyőjén bemutatni a leolvasáshoz!


Kapunyitás: 16:00! 


A hazai szurkolók, és a saját sportolók beléptetése a déli bejáraton (1. ábra, a képen piros színnel megjelölve) zajlik.

Azon belül is kérjük, hogy két sorba rendeződjetek. 

A bal oldali sorba azon szurkolók álljanak, akik a helyszínen kívánják megváltani a jegyet. Újdonság, hogy a készpénzen kívül immáron bankkártyával is tudtok fizetni!

A jobb oldali sorba kérjük azon nézőket, akik elővételben (online és személyesen) már megvették a belépőjegyeket, illetve szezonbérlettel rendelkeznek! Kérünk titeket, hogy a minél gyorsabb bejutást segítendő, készítsétek elő a kinyomtatott, avagy a telefon képernyőjén bemutatható jegyeket, illetve azok QR-kódjait! Kollégáink igyekeznek gyorsan, pontosan dolgozni, leolvasni a belépőiteket! 

Türelmeteket és segítőkészségeteket előre is köszönjük!


KIOSZTOTT ÜLÉSREND NINCS! A NÉZŐTÉRI HELYEK ELFOGLALÁSA ÉRKEZÉSI SORRENDBEN TÖRTÉNIK! 


1. ábra

A vendég szurkolókat kérjük, hogy az északi bejáraton keresztül lépjenek be a létesítménybe, ahol külön szektor, valamint külön büfé várja őket! (2. ábra) A vendég szurkolókat is kérjük, hogy a gyors bejutás érdekében készítsék elő online megváltott belépőjegyeket!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a vendég szektorba a helyek / jegyek az előértékesítés során már elfogytak, így helyszíni jegyváltásra már nem lesz lehetőség! 


2. ábra

A VIP, illetve Tiszteletjeggyel rendelkezők számára a beléptetés a keleti oldalon történik. (3. ábra) Itt is kérünk mindenkit, hogy készítse elő VIP, avagy Tiszteletjegy bérletét, hogy a belépés könnyen, gyorsan és zökkenőmentesen történhessen meg.


3. ábra

A sportrendezvény területén az általános pályarendszabályok érvényesek, melyeket megtalálsz az alábbi linken: https://www.mislenykezi.hu/jegyek 



Amennyiben még nem vetted meg a jegyed, azt az alábbi linken teheted meg! 




Kozármisleny KA - FTC-Rail Cargo Hungaria 2024.04.20. Szombat, 18:00 PÉCS - LAUBER DEZSŐ VÁROSI SPORTCSARNOK


Jó szórakozást! Jó szurkolást!

Hajrá Misleny! 


#NBI#tippmix 

304 views
bottom of page