top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

A következő állomás: Mosonmagyaróvár

Győr-Moson-Sopron vármegyébe utazunk hétközi forduló keretében a K&H Liga 25. fordulójában

Kozármisleny KA - Motherson Mosonmagyaróvár KC - Fotó: Csobán Róbert

Ellenfelünk évek óta az első osztály élmezőnyébe tartozik, és idén sincs ez másképp. Gyurka János vezetőedző tanítványai az Európa Liga mellett a hazai bajnokságban is szépen menetelnek: két vállra fektették például a Győri Audi ETO KC csapatát, valamint előnyt szereztek a DVSC Schaeffler-hez képest a bronzért zajló ádáz csatában, még akkor is, ha pillanatnyilag a tabellán mögöttük helyezkednek el. A hazai bajnokság terhelése mellett pedig az Európa Liga küzdelmeiben egészen a negyeddöntőig meneteltek, ahol összesítésben csupán négy találattal (55-59) maradtak alul a későbbi döntős, CS Gloria 2018 BN ellenében. A fent leírtakból is látszik, hogy nagyszerű idényt fut ellenfelünk, és bizony nem tét nélküli számára az ellenünk játszandó meccs sem, így talán még nehezebb dolgunk lesz, az egyébként is bombaerős ellenféllel szemben, főleg idegenben, saját szurkolótáboruk által biztatva. A két csapat közötti különbséget figyelembe véve realistának kell maradnunk, és részcélokat kitűznünk az összecsapás kapcsán. Persze ezeket sem lesz egyszerű teljesítenünk. Felszabadultan, örömkézilabdát játszva lehet esélyünk egy szórakoztató, jó mérkőzést játszani a jó erőkből álló házigazdákkal szemben, azonban maximális fegyelem, és koncentráció kell, hogy jellemezze csapatunkat a játék öröme mellett. Nem egyszerű feladat ez, de a szezonban már bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk jó teljesítményt, jó periódusokat nyújtani a nemzetközi porondon is komoly tényezőnek számító csapatok ellenében is. Reméljük, hogy a hétköznapi időpont ellenére most is sok szurkoló fogja követni lányainkat a találkozó helyszínére! 

Brettner Zsófia: Úgy gondolom csapatunk sorsa már rég eldőlt, így mindenféle teher nélkül tudunk szerda este ismét pályára lépni Mosonmagyaróváron. A felszabadult játék csak attól függhet, hogy ezt csapatszinten is a helyén tudjuk-e kezelni. A Mosonmagyaróvár mellett nekünk is vannak még céljaink, persze egészen más jellegűek. Szeretnénk tovább fejlődni egyéni és csapatjáték terén is, amire ez a hétközi forduló kiváló lehetőséget nyújthat.

Hajrá Misleny! 


Motherson Mosonmagyaróvári KC - Kozármisleny KA 2024.05.22. 18:00 UFM Aréna, Mosonmagyaróvár Játékvezetők: Haskó Tamás Károly, Natkai Norbert 


A mérkőzést reményeink szerint az MKSZ YouTube csatornáján élőben lehet majd követni az alábbi linken: https://www.youtube.com/live/3iC3vuPEvow?si=0FSGEIXfIBrM84Kd Hajrá Misleny! 


87 views

Comentários


bottom of page