top of page

Balaton-parti látogatás

Négy hete dolgozik már felnőtt csapatunk azért, hogy a szezonban újra sikereknek örülhessünk

Kozármisleny KA - 2023/2024

Fontos, hogy a csapat mérkőzés terhelés közben is kipróbálja azt, amit az edzéseken gyakorol, így most sem lesz más a hét befejezése, mint egy felkészülési mérkőzés. Ami jó hír szurkolóink szempontjából, hogy ez lesz az utolsó idegenbéli összecsapás a felkészülés során! Ellenfelünk az a NEKA lesz, amelyről az utolsó utáni pillanatban derült ki, hogy az első osztály küzdelmeiben folytathatja, hiszen a tavalyi szezonban kieső helyen végeztek az akadémisták. Vezetőik is arra készültek, hogy az NBI/B-ben kell majd vitézkedniük, azonban az élet ezt felülírta. Legjobb kiesőként ők tarthatták meg végül tagságukat a legmagasabb osztályban. Elmondásuk alapján nem erre készültek, no persze nem tudtak nemet mondani a felkérésre, így most gyakorlatilag azzal az ellenféllel fogunk találkozni saját pályáján, amellyel majd a második fordulóban - szintén az ő otthonukban - élesben is megmérkőzünk.

Fiatal ellenfelünk eddig két felkészülési mérkőzésen van túl. Egyszer Komáromba utaztak, míg egyszer otthon fogadták azt az Érdet, amellyel mi is összecsaptunk már a felkészülés során. (Komárom VSE (NB I/B) – NEKA 36–40 (22–23), NEKA – Érd 29–31 (14–16))


Reméljük, hogy a mi csapatunk tovább folytatja útját felfelé, hiszen eddig mérkőzésről mérkőzésre láthattunk fejlődést a csapat játékában, mind támadásban mind védekezésben.


Nézzük, mit gondol erről Pusztai Petra.


Mindkét eddigi mérkőzésen tudtunk előre lépni. Mit vársz a NEKA elleni meccstől?

Pusztai Petra - Kozármisleny KA (KKA - Vasas SC, 2023.04.23.)
P.P.: Remélem, hogy folytatjuk tovább a fejlődést. Úgy gondolom, hogy az új játékosok is egyre jobban beépülnek. Nyilván, akik sérüléssel bajlódnak, hiányoznak, de azzal is tudunk majd még egy pluszt szerezni, ha visszatérnek ők is a pályára. Edzéseken már egészen jól néz ki a védelmünk. Remélem, hogy ezt majd a mérkőzéseken, illetve a mai összecsapáson is meg tudjuk mutatni.

Hogy látod a kapuból, miben kell még fejlődnünk védekezésben?


P.P.: A páros kapcsolatok kialakításában mindenképpen előre kell lépni. Vannak, akik még sosem játszottak egymás mellett, de azt látom, hogy ez is egészen jól alakul.

Legyen igazad, Puszi! (A játékos beceneve - szerk.) Mutassuk meg, hogy ismét tudtunk előre lépni az utunkon!


NEKA - Kozármisleny KA 2023.08.12. Szombat, 15:30

Felkészülési mérkőzés Balatonboglár, Gaál Gaszton utca 58. - NEKA Csarnok

Játékvezető: Bujdosó Máté, Horváth Viktor


Hajrá Misleny!




288 views
bottom of page