top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Várunk tovább

A NEKA otthonába látogattunk a K&H Liga második fordulójában.

Kozármisleny KA - Fotó: Csobán Róbert

Az előjelek alapján azt gondolhattuk, hogy ez az a meccs, ahol megszerezhetjük történetünk első bajnoki pontját vagy pontjait, azonban kijelenthetjük, hogy bent ragadtunk az öltözőben a kezdést követően.

Az akadémisták szerezték az első találatot, majd még egymás utánban négy érkezett úgy, hogy nem válaszoltunk rá. Nem találtuk a megoldást a támadások során, így egészen a nyolcadik percig kellett várni arra, hogy vendéglátóink hálója is megrezdüljön, ám ami pozitívum, hogy ezután sem adtuk fel. Visszakapaszkodtunk a mérkőzésbe, és a félidőt jelző sípszóig két találatra faragtuk a hátrányunkat.

A fordulás után mi szereztük az elsőt Grénus révén, így egy gólra zárkóztunk, de nem tudtuk átlépni a saját árnyékunkat a mai napon. Szegény embert az ág is húzza alapon pedig érkezett egy komoly hideg zuhany a 42-ik perc elején: Scheffer Zsanettnek villant fel a piros lap, így az egyébként is kis létszámú lövő sor még inkább megfogyatkozott, ami az eredményen is meglátszott. Lassan, de biztosan elléptek a vendéglátóink, amiből ismét sikerült egy kicsit faragnunk, de a végeredményen érdemben már nem tudtunk változtatni. Továbbra is várjuk, vágyjuk az első pontunkat, pontjainkat az NBI-ben! Egy dolgot azonban nem tudunk elvenni a lányoktól: küzdöttek, hajtottak, de ez a mai mérkőzésen ennyire volt elég. Megyünk tovább felemelt fejjel a következő kihívásra!

Zsemberi Zórát kérdeztük a mérkőzésről, illetve arról, hogy belülről hogyan élte, élték meg a lányok a mai összecsapást:

"Az elején nagyon sok ziccer hibával kezdtünk, és a neka el tudott menni 5:0-ra. Köszködtünk a védekezéssel, így nem tudtunk támpontot adni a kapusoknak. A küzdéssel nem volt gond, viszont sok technikai hibát vétettünk, amit a NEKA csapata kihasznált, és otthon tudta ezáltal tartani a két pontot. Nagyon szépen köszönöm a csapat nevében is a szurkolóknak, hogy elutaztak, és buzdítottak minket a végsőkig, valamint hogy mindig támogatnak minket!"


NEKA - Kozármisleny KA 30-26 (16-14) K&H Liga - Női NBI - 2. Forduló Játékvezetők: Kiu Gábor, Kiu Tamás


Kozármisleny KA: Pusztai, Szabó, Wichmann - Grénus 4, Imrei R. Brettner 6, Grosics, Lengyel, Bánfai 5, Imrei N. 3, Scheffer 1, Tobak, Zsemberi 1, Szatmári 1, Hadnagy 5 Vezetőedző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt364 views

Comentários


bottom of page