top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Több szolgáltatás - egy helyen!

Updated: Aug 18, 2023

Az előző hét során is volt szerencsénk újabb együttműködést bejelenteni, és szerencsére nem kell megszakítsuk ezt a sorozatot. Az A-Z Autókozmetika, illetve annak tulajdonosa is úgy érezte: érdemesek vagyunk bizalmára!

Kovács Tamás (KKA) - Vörös Roland (A-Z Autókozm.)

Vörös Roland cége 2006 óta foglalkozik az autók tisztává varázsolásával ügyfeleik legnagyobb megelégedésére Pécsett. Mi sem bizonyíthatja ezt jobban, mint maga a tény, hogy ennyi éven keresztül visszajáró ügyfelek százait szolgálják ki nap, mint nap. Ennek ellenére Roland nem elégedett meg ennyivel - mondhatjuk, hogy ez a közös kapcsolódási pont csapatunk, és közte: sosem elégszik meg azzal ami van, - így 2018-ban kibővítette a cég tevékenységi és szolgáltatási körét, mégpedig gumiszerviz csatlakozott az autók ápolása mellé. Centírozás, defektjavítás, gumik le és felszerelése, a téli, illetve nyári abroncsok tárolása mellett még számos szolgáltatás várja a kedves ügyfeleket. A tavalyi évben pedig a klímák javítása is bekerült a profilba. Így lett tehát teljes a jelenlegi szolgáltatási portfólió! Keressétek bátran az A-Z Autókozmetikát (Pécs, Táncsics Mihály utca 61.), ha tiszta, hűtött, és rendbentartott gumival rendelkező autót szeretnétek magatok alatt tudni!


A pontos szolgáltatásokról IDE kattintva tudtok tájékozódni, valamint Roland, és a cég elérhetőségét is megtaláljátok honlapjukon!


Hajrá A-Z Autókozmetika! Hajrá Misleny!


382 views

Kommentare


bottom of page