top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Távozó játékosaink

Ahogy minden klub életében, úgy a miénkben is eljött az ideje, hogy már a jövő szezonon is elkezdjünk dolgozni minden tekintetben, így a játékoskeret kialakításában is

Kozármisleny KA - 2023/2024

Ennek megfelelően megkérdeztük Kovács Tamás ügyvezetőt, mely játékosok fognak távozni a szezon végeztével illetve ki marad a jelenlegi keretből.

“Hatalmas tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak az elmúlt hónapokban. Nemcsak a játékosok, hanem a szakmai stáb is sokat tanult ebből az időszakból. Személy szerint nagy élményként és nagy lehetőségként éltük, éljük meg az NB1-es légkört. Ezen tapasztalatok alapján határoztuk meg a következő négy évünket. Matematikailag ugyan van még esélyünk a bentmaradásra, de a realitás azt mondatja velünk, hogy nekünk az NB1B-re kell készülnünk. Egy olyan NB1B-re, ahol kimondottan a visszajutás lesz a cél! Ezen gondolatok mellett ültünk le tárgyalni a játékosokkal. A megbeszélések nem minden esetben lettek sikeresek. Voltak, akikkel szerettünk volna hosszabbítani, de nem tudtunk megegyezni illetve voltak olyanok, akik maradni szerettek volna, de nem tudtunk folytatást kínálni nekik. Ezek alapján tíz távozót jelentek be! 2024-2025-ös szezonban az alábbi játékosokat már nem láthatjuk mislenyi mezben: Pusztai Petra, Grénus Gréta, Imrei Réka, Szatmári Melinda, Imrei Nóra, Kornfeld Fanni, Zsemberi Zóra, Hadnagy Fanni, Jarjabka Johanna, Halász Bernadett. Távozó játékosainknak nagyon köszönjük az egyesületért tett szolgálataikat és nagyon sok sikert kívánunk nekik következő állomásukon. A távozók mellett 15 játékossal meghosszabbítottuk a szerződésüket, így a jövő évi mag megvan.  Célunk, hogy melléjük olyan játékosokat igazoljunk, akikkel képesek lehetünk kiharcolni a feljutást érő helyek egyikének megszerzését! Örömteli hír, hogy a 2024-2025-ös szezonra együtt marad a stáb is. Gyulay László vezetőedző munkáját Vig Vivien kapusedző, Varga Imre erőnléti edző és Kecskés Zsolt masszőr segíti jövőre is. A 2024-2025-ös szezonban felnőtt csapatunk tagja lesz tehát: Kapusok: Szabó Luca, Wichmann Vivien Balszélsők: Köpösdi Zsófi, Markovics Rebeka Átlövő/irányítók: Scheffer Zsanett, Szabó Panna, Bánfai Virág, Bréda Luca, Grosics Gréta, Brettner Zsófia Dorina, Polics Tímea, Kecskés Noémi Beállók: Lengyel Leonetta, Tobak Luca Jobbszélső: Kuti Bettina A csapat további megerősítésén a háttérben folyamatosan dolgozunk. Vannak már megegyezések illetve javában zajlanak az egyeztetések. Hamarosan megkezdjük az újonnan érkezők bejelentését is! Fő célunk, hogy vissza jussunk és a következő NB1-es szezonunkban már ne átszállójegyünk legyen, hanem sikerüljön megvetni lábunkat az élvonalban!”

Azt mondhatjuk tehát, hogy nagy lesz a jövés-menés a csapat háza táján. Reméljük, hogy szurkolóink továbbra is velünk tartanak az úton! 

S hogy kik lesznek az érkezők? Iratkozzatok fel minden csatornánkra, hogy ne maradjatok le a hírekről! 


Hajrá Misleny! 1,263 views

Comments


bottom of page