top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Szinte teltház előtt szereztük meg a győzelmet

Nyugodtan mondhatjuk, hogy baranyai kézilabda ünnep volt tegnap, amire régen várt már a kézilabdát szerető szurkoló, érdeklődő!Közel teltház várta a csapatokat a kezdő sípszó pillanatában, hiszen a 3000 fős befogadóképességgel rendelkező Lauber Dezső sportcsarnok lelátóin 2500 szurkoló, szimpatizáns, egyetemista foglalt helyet. Talán a hangulat zavarta meg a kezdésnél a gárdákat, hiszen mindkét oldalon eladott labdával indult a mérkőzés. Ezt követően ugyan mi lőttük az első gólt, ám a mérkőzés fonalát a PEAC találta meg hamarabb. Elléptek három találattal. Érkezett is az időkérés Gyulay Laci részéről, ami hatékonynak bizonyult. Mintha megnyugodtak volna lányaink, s megkezdték a felzárkózást. A félidő derekán értük utol a rendkívül lelkes hazai csapatot, hogy aztán mi vegyük át a vezetést, amit az első harminc percet záró sípszóig négy találatra tudtunk hizlalni.

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, PEAC - Kozármisleny KA, NBI/ 2023.03.23.

A fordulás után is azt az arcát mutatta a csapat, amit az első játékrész utolsó tíz percében. A kapuban Szabó Luca mutatott nagyszerű formát, köszönhetően a védelemnek is, amit az is mutat, hogy összesen 7 találatot engedélyeztünk a hazai gárdának harminc perc alatt! Így nem is lehetett kérdés, hogy a sérülések, betegségek ellenére is mi gyűjtjük be a két pontot, és tudunk lépni egyet végső, szezonvégi célunk felé. Ismét megmutatta a csapat, hogy együtt küzdve bármire képes, bármilyen összeállításban is legyen a pályán.

A PEAC egyesületének pedig ezúton is szeretnénk gratulálni a nagyszerű szervezéshez, és további sok sikert kívánni a bajnokság hátralévő mérkőzéseihez! Nyugodtan mondhatjuk, mindkét csapat játékosai, és a kilátogató 2500 néző is nagyszerű sportélménnyel tért haza tegnap este. Reméljük, sok ilyen este, és mérkőzés lesz még Baranyában!

PEAC - Kozármisleny KA 19-27 (12-16) 2500 néző

Lauber Dezső Sportcsarnok Vezette: Gál László, Ludvig Benedek Dezső


Kozármisleny KA: Pusztai 12/2, Szabó 18/9 - Grénus 1, Markovics, Szabó P. 4, Brettner 3, Fledrich, Amrein-Szemmelrock 3, Polics 3, Grosics 2, Imrei, Kaáli-Nagy, Kuti 4, Dézsi, Tobak 5, Szatmári 2 Edző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien

Gyúró: Kecskés Zsolt

345 views

Comments


bottom of page