top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Nem így terveztük

A Dunaújvárosi KKA-t láttuk vendégül évzárásként a K&H Liga 10-ik fordulójában

Kozármisleny KA - DKKA - 2023.12.30. - Fotó: Csobán Róbert

Ahogy el is mondtuk, már a mérkőzés előtt tudtuk, hogy nem lesz egyszerű a dolgunk, hiszen egy nagy múltú csapat az ellenfél, ráadásul új edzői párossal, ami szinte mindig lendületet ad egy csapatnak. Aki csak a végeredményt nézi, azt hiheti, hogy egyszerű dolga volt az Újvárosnak, de ez koránt sincs így! 

Mi indítottuk jobban a mérkőzést, talán a vendégeket a hangulat is megfogta egy kissé, hiszen a szokásoknak megfelelően teltház fogadta a pályára kifutó csapatokat. Szépen fokozatosan egyre inkább mi irányítottuk a meccset, aminek következményeként elszakadtunk 12-9-re, ám ekkor hiányzott a koncentráció. Több helyzetünk is volt, hogy még nagyobbra növeljük a különbséget, de nem tudtunk élni velük, a  rutinos ellenfél pedig rögtön ki is használta a megingásunkat. Felzárkóztak ránk, majd egyenlítettek is a szünetig. Egálnál lehetett tehát rendezni a sorokat az öltözőben a maradék harminc percre, amit viszont a vendégek nyitottak találattal. Az első pár percben állandóan ez volt a képlet. Mi támadtunk a döntetlenért, ami egy idő után már nem sikerült. Ha minimálisan is, de elkezdett elszakadni a DKKA, amire már nem volt válaszunk. Az egész szezonban megbízhatóan működő védelemben ezúttal nem találtuk a megfelelő megoldásokat, így igen nehéz volt a támadásokat is nyugodtan, hideg fejjel építeni. A végére felőrölt minket ellenfelünk, de hosszú még a szezon, így kesergésre semmi ok. Továbbra is komoly kihívások várnak a csapatra, de egy dolog biztos. Ilyen szurkolással okozhatunk még meglepetést, meglepetéseket a további hazai mérkőzéseken is!


Scheffer Zsanett mondta el véleményét az összecsapást követően:  Először is szeretnék gratulálni az Újvárosnak a győzelemhez! Nagyon nehéz most megszólalni, nagyon csalódottak vagyunk. A második félidőben nagyon felpuhult a védekezésünk, elől is tanácstalanok lettünk. Nem így szoktunk hazai pályán játszani. Köszönjük szépen a közönségnek, nagyon jól esett a szurkolást a csapatnak! 

Kozármisleny KA - DKKA 26-32 (15-15)

K&H Liga, 10. Forduló J

átékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs 


Kozármisleny KA: Pusztai, Wichmann, Szabó - Grénus 2, Imrei R., Brettner 4, Kecskés, Grosics, Halász 1, Lengyel, Bánfai 5, Imrei N., Scheffer 12, Tobak, Szatmári 2, Hadnagy Vezetőedző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt 


A sajtótájékoztató itt tudjátok visszanézni:287 views

コメント


bottom of page