top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Nehéz vasárnap volt

Az Alba Fehérvár KC csapatánál vendégeskedtünk a K&H Liga hetedik fordulójában

Alba Fehérvár KC - Kozármisleny KA - 2023.10.29.

Tudtuk előre, hogy nem lesz egyszerű az Alba elleni mérkőzés, hiszen vendégségben pályára lépni egy nagy múltú együttes ellen sosem könnyű. Utólag könnyű okosnak lenni, de azt elmondhatjuk, hogy a megállapítás több mint igaz volt.

Bár a hazai gárda szerezte meg az első gólt, gyorsan válaszoltunk is rá, majd következett egy pár perces adok kapok, amely során egyik gárda sem találta a védekezés kulcsát. Ebből az állapotból a Fehérvár tudott hamarabb elmozdulni a pozitív irányba. Mind a találatok számát tekintve, mind a kivédekezett támadásokat nézve hamarabb találta meg vendéglátónk a megfelelő távolságokat, illetve a fegyelmet is, ami részükről egy 6-0-ás roham formájában manifesztálódott. Hiába kért időt közben Gyulay László, nem tudtuk megfékezni a rohamokat. Nehezen találtuk az utat a kapuig, így a félidőt lezáró kürt pillanatában 18 találat ellenében 10-et tudtunk szerezni. Volt tehát mit átbeszélni az öltöző mélyén a szünetben, azonban a fordulás után sem tudtuk a magunk javára billenteni a mérleg nyelvét. Továbbra is megszenvedtünk minden egyes találatért, míg a védekezésünk nem akart összeállni. Ellenfelünk pedig azonnal kihasználta, hogy elbizonytalanodtunk. Azt nyugodtan mondhatjuk, hogy ilyen játék - ebben a bajnokságban - senki ellen sem fér bele. Könyörtelenül kihasználták a legapróbb hibákat is. Ezen a napon mindenben felülkerekedett rajtunk ellenfelünk, de nem szabad elfelejtenünk, hogy igen hosszú még az előttünk álló bajnokság. Dolgoznunk kell tovább, járni a saját utunkat és bízni magunkban, hiszen csak így teljesülhet egy újabb álmunk … Szurkolóinknak ezúttal is köszönjük, hogy velünk tartottak: megtöltöttétek a vendég szektort élettel és szurkolással, amiért nem lehetünk elég hálásak, ahogyan azért sem, ahogy a lefújás után éltettétek a csapatot és kimutattátok, hogy mellettük álltok! Imrei Réka a mérkőzés előtt azt mondta, hogy mindenképpen fegyelmezettnek és koncentráltnak kell maradnunk. A mérkőzés után arról kérdeztük belülről hogy élte meg a mérkőzést. Mi volt az, ami nem működött vasárnap este:

Sajnálom, hogy nem tudtuk megvalósítani a megbeszélt taktikai utasításokat. Támadásban pontatlanok voltunk, sok hibával játszottunk, amit az ellenfél gyors, könnyű gólokra tudott váltani. Védekezésben fegyelmezetlenek voltunk. Nincs mentség bele kell állni a munkába, megyünk tovább, hosszú még a bajnokság. Azon leszünk, hogy hibáinkra minél gyorsabban megoldást találjunk. Ezúton is köszönjük szurkolóink támogatását. Nagyon jól esik és óriási erőt ad, hogy így mellettünk álltok. Szeretnénk ezt a pályán meghálálni.

Alba Fehérvár KC - Kozármisleny KA 33-22 (18-10) K&H Liga - Női NBI - 7. Forduló Játékvezetők: Bíró Ádám, Kiss Olivér Bende Kozármisleny KA: Pusztai, Wichmann, Szabó - Grénus 2, Imrei, Brettner 4, Kecskés 1, Grosics 4, Halász, Bánfai 4, Imrei N., Scheffer 5, Tobak 1, Zsemberi, Szatmári 1, Hadnagy Vezetőedző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt307 views

Comments


bottom of page