top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Leitner és Pusztai-Hosszu visszatér az utolsó három meccsre

Kölcsönbe adott játékosainkat visszarendeli a klub

A példátlan sérüléshullám miatt egyesületünk vezetése úgy döntött, hogy él azzal az opcióval miszerint vissza rendelheti kölcsönbe adott játékosait. A PEAC vezetésével egyeztetve az elmúlt fordulót még megvárta a két szervezet, de mai naptól Dodi és Bogi újra a kék-fehér színekért küzd.


Kovács Tamás: Nem akartuk megbolygatni se a PEAC csapatának lehetőségeit, se a kölcsönadott játékosok lelkivilágát, de most a klub érdeke előrébb való, mint az egyéni érdek. Ezt megbeszéltük a PEAC vezetőivel, és az érintett játékosokkal is. Bízom benne, hogy Dodi és Bogi hozzá fog tudni tenni csapatuk teljesítményéhez, és közösen fogjuk tudni elérni az álmunkat. Példátlan pech sorozatban vagyunk, ami a sérüléseket illeti annak ellenére, hogy a szakmai stáb patika mérlegen adagolta, adagolja a terhelést a sportolóknak (szerk.: Sérültek listája: Köpösdi (keresztszalag sérülés), Scheffer (ujjtörés), Bréda (keresztszalag sérülés), Amrein-Szemmelrock, Kuti (keresztszalag sérülés), Szabó Panna (könyök sérülés) Korábban Imrei, Polics, Halász, Lengyel volt tartósabban sérült).

Azt gondolom, hogy ezt minden csapat megérezné. Gyakorlatilag ilyen körülmények között játszunk már a Szombathely elleni meccs óta, így különösen értékes az a pozíció, ahol csapatunk van.

Dodi és Bogi! Köszöntünk benneteket újra itthon!


1,061 views

Comments


bottom of page