top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Jöhet a főpróba

Utolsó felkészülési mérkőzésünket játszuk le a mai nap során a kozármislenyi városi sportcsarnokban

Bánfai Virág - KKA - SZKKA - 2023.08.18. - Fotó: Csobán Róbert

Gyulay Laci tanítványai a múlt héten egy félidőt oda ajándékoztak az ellenfélnek, ami most biztosan nem fog beleférni. Horvát ellenfelünk, a ŽRK Dugo Selo ‘55 ugyanis az EHF Európa Kupa második körében is érdekelt, méghozzá a Török Görele BSK ellenében vívhatják ki egy oda-visszavágós párharc keretein belül a harmadik körbe való bejutást. Ellenfelünk emellett szeptember 9-én fogja megkezdeni hazai bajnokságát, így biztos, hogy már ők is az utolsó simításokat végzik játékukon. Egy dolog tuti: Érdekes lesz látni, hogyan tudjuk felvenni a versenyt egy nemzetközi megmérettetésben is érdekelt klubbal!


Lányaink a héten is komoly terhelést kaptak még, elég ha csak a hatalmas hőséget vesszük, sérültjeink pedig továbbra sem állnak a csapat rendelkezésére, így biztosan nem lesz egyszerű dolgunk a mai összecsapáson sem. Ennek ellenére nincs más dolgunk, mint a saját játékunkra koncentrálni, és minél jobban végrehajtani az edzői utasításokat.


Bánfai Virágot kérdeztük meg, hogy mit kell változtatni a múlt héthez képest az előrelépés reményében, valamint az után érdeklődtünk, milyen a hangulat a csapatnál:

“Múlt héten az elején nagyon bealudtunk a mérkőzésen, így az ellenfél meg tudott lépni. A mai meccsen jobban kell koncentrálni, és a helyzeteink pontos befejezésén is javítanunk kell. A védekezésünknek mindenképpen feszesebbnek kell lennie, a csapatnak pedig 100%-ot kell beletenni a meccsbe. A hangulat a csapaton belül nagyon jó, és már várjuk a jövő heti bajnoki rajtot!”

Sok sikert hát lányok! Legyen meg a koncentráció, és a száz százalékos energiaszint!


Kozármisleny KA - ŽRK Dugo Selo ‘55

2023.08.26. 18:15

Felkészülési mérkőzés Játékvezetők: Rozina László, Ujvári László202 views

Commentaires


bottom of page