top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Jól sikerült a főpróba

A Horvát ŽRK Dugo Selo ‘55 csapatát fogadtuk utolsó felkészülési mérkőzésünkön

Kozármisleny KA - ŽRK Dugo Selo ‘55 - 2023.08.26.

Lányaink még a mérkőzés előtt fogadkoztak, hogy most nem fognak belealudni a kezdésbe, és bizony nem a levegőbe beszéltek. Mi kezdtük meg a találatok sorát az összecsapáson, és bár erre még gyorsan válaszolt ellenfelünk, ezt követően egyértelműen a mi akaratunk érvényesült a pályán. Hátul feszesek voltunk, de ha mégis rést találtak a pajzson, Pusztai Petra segítette ki társait, míg elől jó megoldásokat választottunk, így 16-10 -es eredménnyel lehetett elvonulni az öltözőbe lehűlni egy kicsit, illetve levonni az első harminc perc tanulságait.

A második harminc perc már egy kicsit több technikai hibát hozott, azonban eredmény tekintetében szinte lemásolták a csapatok az első félidőt, így a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Külön öröm volt, hogy mindenki pályára léphetett, illetve aki a pályára került, hozzá is tudott tenni a csapatjátékhoz!


Bánfai Virág a mérkőzés előtt azt mondta, hogy 100%-ra lesz szükségünk mind koncentrációban, mind motivációban.

Nézzük, hogyan látta a mérkőzést fiatal játékosunk, illetve hogy mit üzen a szurkolóknak a Praktiker-Vác mérkőzés előtt:

"Szerintem sikerült maximálisan koncentrálnunk a mérkőzésre, illetve a motivációnk is rendben volt. A héten gyakoroltakat a meccsen is elő tudtuk venni, illetve ezekből a megoldásokból sok szép dolog is kisült. Több taktikai elemet is jól tudtunk gyakorolni, ami fontos volt, hiszen belső posztokon kicsit megfogyatkoztunk. Remélem, hogy a Vác elleni mérkőzésen minél többen lesznek, és buzdítanak minket, mert ez hatalmas erőt ad a csapatnak. Szeretnénk teltház előtt bemutatkozni!"

Reméljük, hogy Virág, és a csapat vágya teljesül a Praktiker-Vác elleni mérkőzésen, szeptember 2-án!


Kozármisleny KA - ŽRK Dugo Selo ‘55 32-21 (16-10) 2023.08.26.

Felkészülési mérkőzés

Játékvezetők: Rozina László, Ujvári László


Kozármisleny KA: Pusztai, Wichmann - Grénus 4, Imrei R. 2, Brettner 5, Grosics 3, Lengyel 1, Bánfai 3, Imrei N. 3, Scheffer 7, Zsemberi 1, Szatmári 1, Hadnagy 2

Edző: Gyulay László

Erőnléti edző: Varga Imre

Gyúró: Kecskés Zsolt


286 views

Comentarios


bottom of page