top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Ismét itthon

A Kisvárda Master Good SE-t fogadjuk hazai pályán a K&H Liga 16. fordulójában, ezúttal kicsit szokatlan időpontban, péntek este

KKA - NEKA - 2024.02.17. - Fotó: Csobán Róbert

Mostani ellenfelünket is jobban ismerjük az átlagnál, hiszen a nyári felkészülés során már találkoztunk velük, emellett természetesen a bajnoki felvonások első meccsét is lejátszottuk már az ő pályájukon. Az edzőmeccs szoros összecsapást hozott a mi győzelmünkkel, míg a fontosabb összecsapást, vagyis a bajnokit a Várda nyerte meg négy találattal. (26-22)Ellenfelünk egyébként is meglehetősen hullámhegyekkel és völgyekkel tűzdelt szezont fut. Az eddigi fordulók során négy győzelmet szereztek, illetve egy döntetlent, illetve tíz vereséget írhattak fel a megfelelő helyre a tabellán, amivel jelenleg a tizenegyedik helyet foglalják el Józsa Krisztián tanítványai. Nekünk sem egyszerű az idei szezon, hiszen a tavaszi félév indulása óta keressük önmagunkat mind védekezésben, mind támadásban. Az utóbbi hazai, NEKA elleni meccs sem úgy sikerült, ahogyan azt szerettük volna. Nem találtuk a megfelelő megoldásokat, távolságokat sem elől, sem hátul. Ezt szeretnénk most kijavítani a Kisvárda elleni összecsapás során, hiszen nagyszerű hazai közönségünk megérdemli azt, hogy a küzdelem és a motiváció a csapat részéről a maximumon legyen. Biztosak vagyunk abban, hogy az elmúlt heti összecsapás után a csapat is szeretne meggyőzőbb produkciót nyújtani a közösség, illetve maguk miatt is. Teher nélkül kell felmennünk a pályára, azzal a céllal, hogy elsősorban magunknak bizonyítsunk, illetve csapatként újra megtaláljuk a közös utunkat a szurkolókkal, illetve a közösséggel.


Pusztai Petrát, a csapat kapitányát kérdeztük most arról, hogy mire lesz szükség a Kisvárda ellen, illetve hogy a csapat milyen állapotban van most, mi kell az előrelépéshez: 

"Úgy gondolom, hogy a következő mérkőzésen elsősorban saját magunkat kell legyőznünk és felülmúlnunk. Vissza kell szereznünk azt a tüzet és elszántságot, ami eddig jellemezte a csapatot. Ha fegyelmezetten és egymásért küzdve tudunk pénteken pályára lépni, ki tudjuk javítani az előző heti vereséget. Hiszek benne, hogy együtt ki tudunk mászni ebből a gödörből, amibe most belekerültünk és tudunk egy jó mérkőzést játszani a Kisvárda ellen. Nagyon köszönjük a szurkolóknak a támogatásukat, igyekszünk ezt most pénteken meghálálni a hozzáállásunkkal!"

Kozármisleny KA - Kisvárda Master Good SE K&H Liga - Női NBI - 16. Forduló 

2024.02.23. PÉNTEK, 18:00 Városi Sportcsarnok, Kozármisleny

Játékvezetők: Kovács-Sebők Stefánia, Vastag-Réti Rebeka


Hajrá Misleny!


Váltsátok meg belépőjegyetek már most!

129 views

Comentarios


bottom of page