top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Gyulay László vezetésével megyünk neki a következő szezonnak is

A stáb is együtt marad

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egyesületünk egyik legsikeresebb szezonját futja kézilabda szakosztályunk, és azon belül is NBI/B-s felnőtt csapatunk.


Így valószínűleg senkit nem ér meglepetésként az a bejelentés, hogy a sikerek egyik kovácsa – Gyulay László, vezetőedző – elfogadta klubunk szerződéshosszabbítási ajánlatát, így a következő szezonban is ő vezeti felnőtt csapatunkat.

Továbbá hatalmas öröm számunkra, hogy Laci ragaszkodott a jelenlegi stábjához, így Vig Vivien kapusedző, Varga Imre erőnléti edző, és Kecskés Zsolt gyúró is velünk lesz a következő szezonban!

Gyulay László: Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is én lehetek a csapat vezetőedzője! Hálás vagyok azért, hogy tavaly megkaptam a vezetőség részéről a lehetőséget, és a bizalmat. Ez a hosszabbítás is talán azt jelzi, hogy jó munkát végeztünk a stábbal, de mindenek előtt a lányokkal közösen. Ki kell emeljem, hogy ebben minden támogatást megkaptunk, és kialakíthattuk azt a munkafolyamatot, amiben dolgozunk. A csapat is elfogadta az elveinket, ami büszkeséggel, és örömmel tölt el, hiszen nap mint nap mindent megtesznek, amit kérünk tőlük! Itt is szeretném megköszönni mindenkinek, szurkolóknak, technikai dolgozóknak, szponzorainknak azt a támogatást, szeretet amivel segítenek minket! A következő szezonban is az lesz a fő célunk, hogy egy szerethető, megalkuvást nem tűrő, az utolsó pillanatig küzdő csapatunk legyen, amire mindenki büszke lehet! De még nincs vége az idei bajnokságnak, sok feladat áll még előttünk....
Kovács Tamás, elnök: nem is volt kérdés számunkra, hogy Lacinak, és stábjának szerződéshosszabbítást kínálunk. Kiváló munkát végeznek hétről-hétre a csapattal. Motiváltak, alázatosak és büszkén mondhatom, hogy mindegyükben kék-fehér vér folyik! Pontosan ezek az értékek azok, amiket a játékosainkban is látni szeretnénk, és ezt kollégáim kiválóan képviselik! Bármi is lesz ennek a bajnokságnak a vége, ők már most értéket teremtettek!

595 views

Comments


bottom of page