top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Győzelem a sereghajtó otthonában

Rengeteg lehetőséget kaptak a fiatalok

Fotó: Csobán Róbert

A négy mérkőzéses kihívás első állomását sikeresen teljesítette csapatunk. A hazaiak csak az első negyedórában tudtak valamelyest ellenállni, de valójában már ekkor is csak az volt a kérdés, hogy mekkora lesz a különbség.

Gyulay László csapatának három célja volt. Begyűjteni az újabb két pontot, megúszni sérülés nélkül a meccset, és lehetőséget adni a fiataloknak.

Mindhárom teljesült, így elégedetten térhettünk haza Kecskemétről.

Jó volt látni, hogy a csapat minden tagja motivált és maximális koncentrációval áll a mérkőzéshez. Grosics, Kaáli-Nagy meglőtték első NBI/B-s akció góljaikat, míg Jarjabka Johanna személyében újoncot avattunk, aki mindjárt három góllal vétette észre magát.

A mérkőzés utolsó szakaszában Wichmann - Imrei, Kaáli-Nagy, Halász/Fledrich, Tobak, Grosics, Jarjabka összeállításban is dominált játékunk.

Jó tudni, hogy az utánpótlásunkból is bátran lehet meríteni.

A csapat most már a következő feladatára koncentrál. Legközelebb május 6-án, hazai pályán lépnek pályára Brettnerék, ahol a Tempó SE lesz az ellenfelünk.


Kecskeméti NKSE - Kozármisleny SE 15-39 (10-22) NBI/B - 26. Forduló Vezette: Felhő Ferenc, Öcsi Tamás


Kozármisleny KA: Pusztai (5/14), Szabó L. (9/13), Wichmann (4/6) - Grénus 1, Markovics 2, Brettner 6, Fledrich 2, Polics 5, Jarjabka 3, Halász 2, Lengyel 3, Grosics 4, Imrei 1, Kaáli-Nagy 2, Tobak 3, Szatmári 5

Edző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Gyúró: Kecskés Zsolt


A forduló további mérkőzései, és eredményei: Kispest NKK Eszterházy SC 31-29 OXXO Energy Orosházi NKC - Levendula Hotel Algyő 32-27 Vasas SC - Gárdony-Pázmánd NKK 29-22

Vasárnap játszák: Ferencvárosi TC U19 - PEAC DVSC Schaeffler U19 Szombathelyi KKA Komáromi VSE - Szent István SE

239 views

Commentaires


bottom of page