top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Folytatni a kiváló sorozatot

Szombaton a Debrecen U19-es csapata lesz az ellenfelünk

Fotó: Csobán Róbert

Feledhetetlen hangulatú mérkőzést hagyott maga mögött a csapat, hiszen a PEAC ellenében 2500 néző előtt sikerült újabb magabiztos győzelmet aratni, amivel továbbra is a feljutást érő helyek egyikét foglaljuk el a tabellán.

Ezúttal újra hazai környezetben lépnek pályára lányainak, a középmezőnybe tartozó DVSC-Schaeffler U19-es csapatát fogadjuk.

Azt a Debrecent, akiket ősszel egy nagyon fárasztó utazás után idegenben 26:23-ra tudtunk legyőzni, így joggal reménykedünk, hogy hazai pályán is sikerül bezsebelni a két pontot.

Ez azonban nem lesz egyszerű, mert ellenfelünk egyértelműen fejlődött az őszi találkozóhoz képest, és ennek köszönhetően okozott is már meglepetés eredményt. Elég megemlíteni, hogy Egerben nyerni tudtak.

A hosszabb pihenő (plusz két nap) jól jött sportolóinknak, és a stábnak egyaránt. A sérültjeink közül Halász egyre aktívabban vesz részt az edzésekben, míg Lengyel vizsgálati eredményei is egészen biztatóak. Hamarosan mindketten visszatérhetnek, és teljes értékű munkát végezhetnek. Scheffer visszatérésére még várni kell, de az sem kizárt, hogy még őt is látjuk a pályán ebben a szezonban.

Kell is mindenki a fedélzetre, hiszen még hét kemény meccs vár a csapatra, és így a szezon vége felé közeledve már minden fáj.

De egy biztos: ezen fájdalmak szombatra a pad alá lesznek söpörve, és csapatunk minden játékosa a legnagyobb akarattal, és elszántsággal fogja belevetni magát a mérkőzésbe, hogy megszerezzék az újabb győzelmet.

Ehhez pedig kellenek hűséges szurkolóink is, akik fergeteges hangulatot varázsoltak a Pécs elleni derbin is. Bízunk benne, hogy ismét sok néző előtt játszhatunk, és a mérkőzés után újra együtt ünnepelhetünk!


2023.04.01. 18:00

Kozármisleny KA - DVSC-SCHAFFLER U19

NBI/B - 23. Forduló

Kozármisleny, Városi Sportcsarnok

Vezeti: Budai-Bock Krisztián, Wenzel Tamás


Belépőjegy

Felnőtt: 1200 Ft/fő

Diák/nyugdíjas 600 Ft/fő

14 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést.


A forduló további párosításai:

Kispest NKK - Szent István SE

Levendula Hotel Algyő - Kecskeméti NKSE

Eszterházy SC - Tempo KSE

Gárdony-Pázmánd NKK - PEAC

Szombathelyi KKA - OXXO Energy Orosházi NKC

Komáromi VSE - Vasas SC

121 views

Comments


bottom of page