top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Fenntartani a motivációt

A kiesés ellen menekülő Gárdony-Pázmánd NKK csapatát fogadjuk


Fotó: Csobán Róbert

Mély nyomokat hagyott mindenkiben a múlt szombati hazai bajnoki mérkőzésünk. Közel teltház előtt, hatalmas hangulatban, igazi ki-ki meccset láthatott a szép számú publikum.

A mérkőzés lefújása után hatalmas „szakmai” megbeszélések zajlottak a lelátón, az öltözőben, de még a VIP-ben is.

Ezek a reakciók is mutatták, hogy hatalmas volt érdeklődés, és mindenki abban bízott, hogy ezúttal is győztesként jövünk le a pályáról, amivel komoly lépéselőnybe kerültünk volna riválisunkkal szemben. Döntetlen lett.

Sokan ezt csalódásként élték meg, de aki ismerte a mérkőzésre való felkészülésünk hetét, az tisztában volt azzal, hogy nem lesz elég az ellenfelet két vállra fektetni. Saját magunkat is le kell majd győznünk. Összességében ez sikerült, hiszen ne feledjük, egy olyan mérkőzésen, ahol egy labda dönt a végső győzelemről, ott sikerült három gólról visszajönnünk a meccsbe.

Tettük ezt úgy, hogy az utolsó hét percben nem kaptunk gólt!

A CSAPAT (igen, így nagybetűvel) szíve megint a helyén volt, és az utolsó pillanatokig küzdve mutattak ismét példát lányaink, hogy mekkora sportemberek!

És pontosan ez kell a folytatásban is. Csak most nem egy meccsen, hanem kilenc meccsen keresztül.

Menni előre ezzel a mentalitással és akkor elérhetjük álmainkat!

Most szombaton egy sok sebből vérző, de a mi pályánkon már sok kellemetlenséget okozó csapatot fogunk fogadni. Nem vehetjük – és biztosak vagyunk benne, hogy a lányok nem is veszik – félvállról ezt a meccset, hiszen a cél nem is lehet más, mint begyűjteni az újabb két pontot.

2023.03.18. 18 óra

Kozármisleny KA – Gárdony-Pázmánd NKK

NBI/B - 21. Forduló

Kozármisleny, Városi Sportcsarnok

Játékvezetők: Bab Ágota Gyopár, Bodó Zsuzsanna

Belépőjegyek:

Felnőtt: 1200 Ft/fő

Diák/nyugdíjas: 600 Ft/fő

14 év alattiak ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést


A forduló további párosításai:

Kispest NKK - Kecskeméti NKSE Levendula Hotel Algyő - Ferencvárosi TC U19 Eszterházy SC - Vasas SC OXXO Energy Orosházi NKC - Tempo KSE Szombathelyi KKA - Szent István SE Komáromi VSE - DVSC SCHAEFFLER U19

167 views

Comments


bottom of page