top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Feltörhetetlen volt a védelmünk

Pusztai parádézott a kapuban, a csapat pedig bedarálta a hazaiakat

Nem túlzunk, ha azt állítjuk: ilyen első félidőt még nem produkált a csapat ebben a szezonban. A hazai csapat minden húzására volt válaszunk, de ha jól belegondolunk, ez az állítás fordítva van: a hazai csapatnak nem igazán volt válasza a mi játékunkra.

A védekezés fegyelmezettsége, agresszivitása maximálisan elvette a hazai csapat rutinos játékosaink minden kedvét. Tettük mindezt úgy, hogy a huszadik percig mindössze egy sárgalapot kaptunk.

A támadójátékban nehéz lenne bárkit is kiemelni, hiszen mindig volt valaki, aki megvillant, és eredményesen tudta befejezni az akciót. A mérkőzés eleji pár percet – amíg a puhatolózás zajlott – leszámítva tökéleteset kézilabdáztunk.

A második félidő elején volt egy kis megtorpanás. De ez csak addig tartott, amíg megfelelően tudtunk reagálni ellenfelünk védekezés váltására. Hátul ugyan lazult egy kicsit a védelem, de egy percig sem forgott már veszélyben a győzelmünk.

Jó volt látni, hogy bárki lépett pályára tőlünk, hozzá tudott tenni a csapat játékához.

A mérkőzést végül, nyugodtan kijelenthetjük hogy ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertük meg.

Ezt a sikert - az erről a meccsről lemaradó -, de bennünket mindenhova elkísérő B középnek ajánljuk.

Ezzel újabb kis etapot teljesített a csapat (négy meccs, négy győzelem) így továbbra is tudjuk tartani célkitűzéseinket!

Komáromi VSE – Kozármisleny KA 21-35 (6-17)

NBI/B - 18, Forduló

Tatabánya

Vezette: Dáné Rita, Marton Zsófia

Kozármisleny KA: Pusztai 30/10, Wichmann 2/1, Szabó L. - Grénus 2, Markovics, Szabó P. 1, Brettner 5, Amrein-Szemmelrock, Polics 4, Lengyel 1, Bréda 5, Imrei, Kuti 5, Scheffer 4, Tobak 4, Szatmári 4

Edző: Gyula László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt

A forduló további eredményei:


Vasas SC - Szenti István SE 34-25 DVSC Schaeffler U19 - Kispest NKK 32-22 Gárdony-Pázmán NKK - Levendula Hotel Algyő 24-29 PEAC - Eszterházy SC 25-26 Ferencvárosi TC U19 - OXXO Energy Orosházi NKC 22-24 Kecskeméti NKSE - Tempo KSE 24-42
301 views

Comments


bottom of page