top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Egy félidő volt szoros

A Praktiker-Vác vendégeiként léptünk pályára hétközi mérkőzésen a K&H Liga 14. fordulójában

Fotó: Csobán Róbert

Ahogy azt az előzetesben is elmondtuk, toronymagasan a hazai csapat volt az esélyese az összecsapásnak, ennek ellenére természetesen nem feltartott kézzel szándékoztunk kifutni a küzdőtérre, amit az első félidei szoros eredmény is alátámaszt. Bár nem indítottuk jól az összecsapást, hiszen az ötödik percben 4-1 állt az eredményjelzőn. Talán túlságosan is megnyugodott ekkor a hazai gárda, azt gondolván, ez már az elején eldől. Dicséretünkre legyen mondva, nem ijedtünk meg. Egy is belerázódási szakaszt követően elkezdtünk felzárkózni rutinos ellenfelünkre. A félidő felénél érkezett is Herbert Gábor időkérése, hiszen csupán egy találattal vezetett csapata, ám a rövid megbeszélést követően sem tudott elszakadni a Vác. A szünetben csupán két találatos hátrányban voltunk. A negyedórás megbeszélést azonban a hazai gárda hasznosította jobban. A második játékrész elején agresszívabb felfogásban érkeztek meg a küzdőtérre, amire nem tudtunk reagálni. Igen nehezen találtuk a rést a hazai pajzson, míg az elől elkövetett hibákat könyörtelenül használta ki a Vác. Gyors gólokkal nyitották ki azt a bizonyos ollót, amire ezúttal nem volt ellenszerünk.

Összességében azt mondhatjuk, hogy amíg koncentrációval és fizikailag bírjuk, közel tudunk maradni nagynevű ellenfeleinkhez is. A feladat az, hogy ezt a jó periódust ne csak egy félidőn keresztül tudjuk fenntartani a jövőben. 


Hadnagy Fanni: Nehéz a sokadik vesztes mérkőzés után megszólalni. Szerettük volna megismételni azt a játékot, amit otthon mutattunk a Vác ellen, de most sokkal hamarabb “elfogytunk”. Úgy gondolom, hogy felkészített minket az edzőnk, de nagyon kevés dolgot tudtunk a második félidőben megvalósítani, pedig látszott, hogy az első félidőben működtek azok a dolgok, amikre készültünk. Nem tudom, hogy miért fogyunk el a negyvenedik percben. Próbáljuk ezt kijavítani. 

Praktiker-Vác - Kozármisleny KA 34-21 (13-11)

K&H Liga - Női NBI - 14. Forduló

Városi Sportcsarnok, Vác

Játékvezetők: Dáné Rita, Marton Zsófia 


Kozármisleny KA: Pusztai, Szabó, Wichmann - Imrei R., Brettner 4, Grosics, Köpösdi 1, Halász, Lengyel 2, Bánfai 2, Imrei N., Scheffer 6, Tobak, Zsemberi 2, Szatmári 3, Hadnagy 1 Vezetőedző: Gyulay László

Erőnléti edző: Varga Imre

Kapusedző: Vig Vivien

Gyúró: Kecskés Zsolt 


Eredmény alakulása: 5.p 4-1, 10.p 6-3, 15.p 8-6, 20p. 9-7, 25.p 10-9, 30.p 13-11, 35.p 17-12, 40.p 19-14, 45.p 23-15, 50.p 25-16, 55.p 29-18, 60.p 34-21 Hajrá Misleny!


149 views

Comments


bottom of page