top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Edzőtáborba utaztunk

Elindult a felkészülés harmadik hete, amit csapatunk Gyálon fog eltölteni

Gyál - Edzőtábor
Kozármisleny KA

A második hét Érden zárult csapatunk első felkészülési mérkőzésével, amiről elmondhatjuk, hogy a célját elérte, de a hibákra is rávilágított. Nem dőlhetünk még hátra, hiszen új játékosaink beépítéséhez, valamint a játék csiszolásához sok időre, és munkára van még szükség, s hogy a csapategység is tovább erősödjön, egy hetet fogunk edzőtáborban tölteni, ahol a napi két edzés mellett lesz idő egymás még mélyebb megismerésére, az egyének személyes összecsiszolódására is az edzéseken kívül.


A napi két edzés mellett csapatépítő gyakorlatokkal, és játékokkal lesz tűzdelve a program, a gyáli sportcsarnok és hotel komplexumban, ahol minden a csapat rendelkezésére áll ahhoz, hogy ebben az egy hétben megfelelő munkát tudjanak elvégezni. Az edzésmunkát, csakúgy mint az előző héten, most is egy edzőmérkőzéssel zárjuk le. Ezúttal a Kisvárda Master Good SE lesz csapatunk ellenfele a szombati mérkőzésen, mely 15 óra 15 perckor fog megkezdődni a gyáli sportcsarnokban. (Gyáli Sportcsarnok és Kézilabda Képzési Központ - Gyál, Ady Endre utca) A mérkőzés játékvezetői Dáné Rita, és Marton Zsófia lesznek.


Gyulay Lászlót kérdeztük az edzőtáborról, valamint annak jelentőségéről:

Az idei évben a felkészülés harmadik hetében Gyálon edzőtáborozunk. Remek körülmények várnak minket, hiszen a szállás, étkezés és a csarnok egy helyen van, így nem kell “vándorolnunk”. Ezen a héten már fokozzuk a tempót, és folytatjuk a csapat építését. Nagyon jó lehetőség nyílik arra, hogy az új játékosokat is jobban megismerjük, és egy kicsit kikapcsolódjunk. Az egy hetes edzőtábort a Kisvárda elleni felkészülési mérkőzéssel zárjuk, ahol tovább tudjuk építeni a csapat játékát!

Hajrá Misleny!592 views

Comments


bottom of page