top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Döntetlen a tavalyi kilencedik ellen

A második felkészülési összecsapásunkra az edzőtábor terheléséből érkeztünk, így komoly kérdőjel volt, hogy mennyire leszünk “betonlábúak”

Kozármisleny KA - Master Good Kisváda SE - 2023.08.05.

Utólag kijelenthetjük, hogy bár látszott a terhelés, de nem a “betonláb” jellemezte a meccset. Hibák természetesen továbbra is akadnak, azonban elmondhatjuk, hogy pozitív volt a játék képe!

Az első találatot a Várda szerezte meg három percnyi játékot követően, azonban nem késlekedtünk sokat a válasszal, hogy aztán a hetediktől a tizenkettedik percig egy 5-0-ás rohammal jelezzük, nem feltartott kézzel érkeztünk meg a mérkőzésbe. Magára talált ezt követően a Kisvárda, mi pedig egy kicsit jobban szenvedtünk a befejezések terén, így ellenfelünk a szünetre egalizált: 12-12-nél állt meg az eredményjelző.

Kozármisleny KA

A fordulást követően egy kicsit az öltözőben ragadtunk, ellenlábasunk így két találattal meglépett tőlünk. Nem jött jókor a kihagyott hetes sem, de annak örülhetünk, hogy ekkor sem roppantunk meg. Ezúttal egy 4-0-ás futást produkáltunk, amivel visszavettük a vezetést is, majd a Kisvárda percei következtek ismét, hogy aztán újra mi vegyük át a mérkőzés irányítását. Hektikus második félidőt láthattunk tehát, de összességében elmondhatjuk, hogy egyik csapat sem tudott elszakadni a másiktól, így a lefújáskor látott 25-25-ös végeredmény igazságosnak mondható.


Brettner Zsófi azt mondta a mérkőzést megelőzően, hogy szeretnének a lányok előrelépni az érdi összecsapáshoz képest. Megkérdeztük hát tőle, hogy a mérkőzés után úgy érzi-e, sikerült a célt elérni.

Brettner Zsófia: Úgy érzem, hogy amit a mérkőzés előtt megbeszéltünk csapat szinten, illetve amit Laci kért tőlünk, annak java részét tudtuk hozni a pályán. Azt gondolom, látható volt az érdi mérkőzéshez képest az előrelépés. A tegnapi napon még egy komoly terheléssel járó edzésünk volt, de ennek ellenére egészen frissnek éreztem a csapatot.

Gyulay László telefonos interjúját pedig hanganyag formájában tudjátok meghallgatni az alábbi linken:


Kozármisleny KA - Master Good Kisvárda SE 25-25 (12-12) Felkészülési mérkőzés

Gyáli Sportcsarnok Vezette: Dáné Rita, Marton Zsófia


Kozármisleny KA: Pusztai, Szabó, Wichmann - Grénus 2, Imrei 2, Brettner 2, Grosics 2, Lengyel 1, Bánfai 4, Imrei 2, Scheffer 5, Tobak 2, Zsemberi, Szatmári 3, Hadnagy Edző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt


448 views

Comentários


bottom of page