top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Ünnep volt

A Győri Audi ETO KC-t fogadtuk a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban a K&H Liga 18-ik fordulójában

Kozármisleny KA - Győri Audi ETO KC - 2024.03.27. - Fotó: Csobán Róbert

Újra a kézilabda miatt telt meg a sportcsarnok, méghozzá egy hétköznap este, bizonyítva ezzel, hogy a régióban igenis van igény a kézilabdára, valamint jó hangulatú, családbarát sportrendezvényekre! Fantasztikus hangulat fogadta a gárdákat, hiszen már akkor robbant a csarnok, amikor még csak bemelegíteni érkeztek a játékosok, ez pedig csak tovább fokozódott a kezdő sípszót követően. Természetesen a Győr irányított az első percektől fogva, de a rengeteg csillogó szemű fiatalnak ez sem szegte kedvét. Küzdöttünk minden egyes labdáért, gólért, amiért cserébe minden jó megmozdulásnál hangorkán érkezett a lelátókról, kiegészítve a két “B” közép állandó szurkolását. A Bajnokok Ligájában is állandó esélyesként számon tartott győri lányok komoly védelmet emeltek kapujuk köré, így a már a félidei pihenőre is nagy különbséggel vonulhattak el. Csapatunk becsületére legyen mondva, egy pillanatig sem adták fel! Feljavultunk támadásban és valamelyest védekezésben is, ami tovább fokozta az ünnepi hangulatot. Hét saját nevelésű játékosunk volt keretben, illetve pályán, valamint Bernhardt Panna személyében újoncot is avattunk, aki tizenhat évesen sem nem ijedt meg a feladattól. Szép megoldásokkal valamint gólokkal jelezte, hogy lehet rá számítani a jövőben is! 

Reméljük, hogy a rengeteg kilátogató fiatal sportoló, az őket elkísérő szülők, illetve mindenki, aki csak szórakozni, szurkolni érkezett, nagyszerűen érezte magát! Mi biztosan, amit nektek, szurkolóknak, nézőknek köszönhetünk! 


Töltsük meg legközelebb is a Laubert, hiszen szintén sztrácsapat, az FTC-Rail Cargo Hungaria érkezik április 20-án, szombaton, 18 órakor. 


Wichmann Vivi szép védésekkel hívta fel magára a figyelmet. Őt kérdeztük, milyen érzés volt ennyi ember előtt pályára lépni egy ilyen kaliberű csapat ellen. 

"Óriási élmény volt ennyi ember előtt pályára lépni. Nagyon jó volt a hangulat az egész meccsen, élveztem minden percét. Nagyon örültem minden védésemnek. Amikor elkezdtem kézilabdázni csak álmodni tudtam erről, hogy védést mutatok be ilyen nagy csapatok ellen, mint a Győr. Ez idén viszont végre valóra vált. Eszméletlen érzés volt, hogy bármi jó dolgot csináltunk a pályán a nézőtér tombolt és biztatta a csapatot. Köszönjük szépen minden nézőnek a szurkolást és hogy ilyen jó hangulatot teremtettek a meccsen."

Kozármisleny KA - Győri Audi ETO KC 15-34 (4-17) K&H Liga - Női NBI - 18. Forduló 

Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok, 2000 néző 

Játékvezetők: Héjja Ádám, Kónya Balázs Krisztián 


Kozármisleny KA: Wichmann, Szabó - Grénus, Imrei R. 2, Bernhardt 4, Brettner, Kecskés 1, Grosics 4, Halász, Lengyel, Bánfai 2, Imrei N., Scheffer 2, Tobak, Szatmári, Hadnagy Vezetőedző: Gyulay László Erőnléti edző: Varga Imre Kapusedző: Vig Vivien Gyúró: Kecskés Zsolt 


Eredmény alakulása: 5.p 1-3, 10.p 2-6, 15.p 4-9, 20.p 4-13, 25.p 4-15, 30.p 4-17, 35.p 6-18, 40.p 7-20, 45.p 9-24, 50.p 12-27, 55.p 13-30 60.p 15-34 

222 views

Comentarios


bottom of page