top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Újra egy komoly meccs vár ránk 

Ezúttal is idegenbe utazik Gyulay László csapataHa azt mondtuk, hogy az Algyő elleni, idegenbeli mérkőzés lesz a legnehezebb meccs, akkor mit is mondhatnánk a Komárom elleni mérkőzésről?

Ellenfelünk soraiban több NB I-et, és válogatottat is megjárt, kíváló kézilabdázó is található. Elég példának megemlíteni Temes Bernadett, vagy Kovacsicz Mónika nevét.

A kemény védekezésük mögött jellemző a jó kapusteljesítmény: a fiatal Kubina Molli, vagy éppen korábbi sportolónk, Vajk Eszter is képes magas szinten teljesíteni a háló előtt.

A Komárom támadásai nagyon precízek, így különösen fontos lesz, hogy a mi védekezésünk is hozza a tőle elvárható hatékonyságot.

Ez a mérkőzés is egy a sorban, hiszen igen hosszú az idei bajnoki idény. Csapatunk apró lépésekkel halad előre, és eddig sikerült minden részcélt teljesíteni. A következő ilyen cél, hogy egy újabb idegenbeli bravúrral tovább erősítsük pozíciónkat a tabellán.

Hajrá Lányok!


Komáromi VSE - Kozármisleny KA

2023.02.19. 18:00

Tatabánya, Földi Imre Sportcsarnok

Szent Borbála út 19.

Játékvezetők: Dáné Rita, Márton Zsófia


A forduló további párosításai:


Pénzügyőr SE - Szombathelyi KKA - ELMARADT Vasas SC - Szent István SE DVSC Schaeffler U19 - Kispest NKK Gárdony-Pázmánd NKK - Levendula Hotel Algyő PEAC - Eszterházy SC Ferencvárosi TC U19 - OXXO Energy Orosházi NKC Kecskeméti NKSE - Tempo KSE

272 views

Comments


bottom of page