top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Érkezzen hát az első

Erre vártunk a tavalyi szezon lezárása óta: hivatalosan is elindul számunkra az NBI

Kozármisleny KA - ZRK Dugo Selo - Fotó: Keszler Vilmos

A tavalyi hatodik helyezett Praktiker-Vác csapatát fogadjuk hazai környezetben. Ellenfelünk keretében több válogatottat is felfedezhetünk, többek között az U19-es nemzeti csapattal a nyáron Európa-bajnoki címet szerzett Csíkos Lucát és Kurucz Aidát, a szakmai stábot tekintve pedig kapusedzőjük, Szabó Krisztina is részese volt a nyári válogatott sikernek. Az éles szemű szurkolók már kiszúrhatták azt is, hogy testvérek is találkoznak majd az összecsapás során, hiszen irányítónk Bánfai Virág testvére - a szintén kozármislenyi nevelésű - Bánfai Kíra a Praktiker-Vác gárdáját erősíti. Az Európa Liga 3. fordulójában is érdekelt csapat tehát előreláthatólag komoly kihívás elé állít majd minket, azonban terhet nem kell magunkra vennünk. Nekünk ez egy ünnep kell, hogy legyen! Herbert Gábor tanítványai a nyár folyamán sem tétlenkedtek, számos edzőmérkőzéssel hangoltak a hazai, illetve a nemzetközi szezonra, többek között a Román SCM Ramnicu Valcea elleni is megmérették magukat.


A fent leírtak ellenére biztosak lehetünk benne, hogy nem feltartott kézzel fogunk kifutni a pályára, hiszen lányaink is tudják, hogy történelmet írtak már azzal, hogy az NBI-be jutottak, ám biztos, hogy szeretnék azt is bizonyítani, hogy helyük van a legjobbak között! Sérülések ide vagy oda, a küzdelem nem is lehet kérdés, ahogy azt már megszokhattuk csapatunktól! Gyulay Laci tanítványai tűkön ülve várják, hogy kifuthassanak szurkolóink elé!

Reméljük, hogy ti is ugyanilyen izgatottak vagytok, mint ők! Szerencsére sokat már nem kell várni, hiszen pár óra múlva indulhat az utazás!


Hadnagy Fannit kérdeztük arról, hogy milyen érzésekkel várják a lányok az első mérkőzést hazai pályán, valamint hogy mit üzennek a szurkolóknak:

"Azt hiszem ez egész csapat nevében mondhatom, hogy jó értelemben véve nagyon izgatottak vagyunk, és nagyon várjuk az első NBI-es mérkőzésünket az idei szezonban. Ugyan vannak köztünk olyanok, akiknek ez már nem az első NBI-es meccse lesz, de vannak társaink, akik most először élhetik ezt át. Úgy gondolom, hogy ez egy hatalmas dolog a csapat, és a klub életében. Nagyon örülök, hogy a részese lehetek ennek. A szurkolókat pedig szeretnénk kérni, hogy támogassanak minket, ahogyan eddig is, hiszen nagyon sokat jelentenek nekünk! Remélem, hogy megtelik a csarnok. Szeretnénk szép dolgokat mutatni nekik, és értük küzdeni!"

Hajrá Csajok! Hajrá Misleny!


Kozármisleny KA - Praktiker-Vác NBI - K&H Liga

2023.09.02. 18:00

Városi Sportcsarnok, Kozármisleny Játékvezetők: Bujdosó Máté, Horváth Viktor

Versenybírók: Ferenczi-Kakas Marianna, Drinóczi-Horváth Katinka


Hajrá Misleny!252 views

Comments


bottom of page