top of page
SZRT_TM_Herkules_ADS_1200x200_1106.jpg

Érkeznek a világsztárok

A Győri Audi ETO KC-t látjuk vendégül a K&H Liga 18. fordulójában!

Kozármisleny KA - Fotó: Csobán Róbert

A nagy érdeklődésre való tekintettel a pécsi Lauber Dezső sportcsarnokban van jelenése a csapatoknak. 

Biztosak vagyunk benne, hogy ellenfelünket senkinek sem kell bemutatni. Az Olimpiai, Világ és Európa bajnok játékosokat felvonultató csapat idén is az európai kézilabdázás trónjára igyekszik, aminek érdekében nem is olyan régen edzőt váltottak. Per Johansson, Svéd szakember érkezett a kispadra, aki a Holland női válogatott mellett irányítja a kisalföldi gárdát. Stine Oftendalék a hazai bajnokságban viszont komoly lépéshátrányba kerültek a Ferencvárossal szemben, hiszen a nagy riválistól már kikaptak, valamint a Mosonmagyaróvár pályáján is ők hagyták el vesztesen a játékteret. Az idei szezonban mi is találkoztunk már velük. A győri vendégjátékunkon természetesen nagy múltú ellenfelünk simán fektetett minket két vállra. (41-17) Bár az eredményből is kitűnik, hogy komoly különbség van tudásban a két gárda között, mégis reménykedünk benne, hogy ezúttal “hazai pályán”, a saját szurkolóinkkal a hátunk mögött egy szorosabb eredményt fogunk tudni felmutatni a hatvan perc elteltével. 

Egy biztos! Igen régen járt a régiónkban ilyen kaliberű női kézilabda csapat. Reméljük, hogy ezen gondolat mentén egy igazi kézilabda ünnep kerekedik holnap!


Wichmann Vivient, saját nevelésű kapusunkat kérdeztük, hogy milyen érzés “elhozni” egy ilyen kaliberű csapatot a régióba, valamint milyen lesz hazai pályán kifutni a küzdőtérre ellenük? 

Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy sok utánpótlás játékosnak, nézőnek hozzuk el ide ezeket a sztárokat és talán életükben először láthatják őket élőben játszani. Szeretnénk nekik ezzel azt üzenni, hogy bármi lehetséges és kifizetődik a kemény munka. Merjenek nagyot álmodni. Számomra óriási élmény volt a Győr ellen először is játszani, a holnapi találkozót is nagyon várom. Sokan ezeket a játékosokat figyeltük (figyeljük) a TV-ben. Próbálunk elsajátítani tőlük egy-két dolgot és most nagyon nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy ellenük léphetünk pályára. Bízom benne, hogy a kilátogató szurkolók egy izgalmas, jó hangulatú meccsnek lesznek részesei.

Kozármisleny KA - Győri Audi ETO KC 

K&H Liga - Női NBI - 18. Forduló

2024.03.27. Szerda, 18:00

LAUBER DEZSŐ VÁROSI SPORTCSARNOK, PÉCS 

Játékvezetők: Héjja Ádám, Kónya Balázs Krisztián 


Ha pedig még nem vetted meg a jegyed, az alábbi linken megteheted:
Hajrá Misleny!518 views

Comments


bottom of page